2019. április 18., csütörtök

Elindult a Nyílt Edzés Program!

A Superior Team Sopronnál tavaly szeptemberben útjára indított utánpótlás csapatunk ugyan folyamatosan kereste, keresi tagjait, mégiscsak volt közben egy tél. Mi, rendszeres bringások persze egész évben tekerünk, mégis sok szülő és gyermek el sem tudta képzelni, hogy vajon mit csinálunk majd télen, milyen edzéseket lehet tartani bringásoknak az év leghidegebb évszakában. Bár túl vagyunk ezen az időszakon, és mi ekkor sem álltunk le – futottunk, terepfutással kombinált erősítéseket, erőnléti edzéseket és spinninget tartottunk – azért érthetően alig vártuk már a tavaszt.


A soproni általános iskolákkal karöltve elindítottuk a Nyílt Edzés Programot. A helyi tanintézmények nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, szeretettel fogadták ötletünket, mindenben támogatták azok megvalósítását. Nyílt edzéseinkre sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, kicsiket és nagyokat egyaránt. Ezek az edzések általános iskolák udvarain kerülnek megrendezésre, jellemzően délutáni programként, de csatlakozunk majd tömegsport napokhoz is. 


Első alkalommal a Hunyadi János Evangélikus Általános Iskola udvarán, április 24.-én tartunk nyílt edzést. Sok szeretettel várjuk azokat a gyerekeket, akik kedvet éreznek a kerékpározáshoz. A délután folyamán egy kis technikai-ügyességi pályát alakítunk ki, lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere: ugrató, libikóka, szlalompálya, pallózás, kapuk, raklapok, és még sok minden egyéb. Az érdeklődők ezt a pályát használhatják kedvükre. 


A technikai elemek készítése már elkezdődött, illetve egy részük már meg is érkezett hozzánk. Ezek az elemek csapatunknál maradnak, így ezeket a további heti edzéseinken is rendszeresen használjuk majd. A nyílt edzések szabadon látogathatók, nem kell hozzá más, mint mint bukósisak és persze egy bringa!
Bringára fel!!! Gyertek minél többen!!!

Érdeklődés:
superiorsopron@gmail.com
30/299-7129

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése