2018. augusztus 12., vasárnap

Mofém Underworld Kupa 2018

Sziasztok!

Ma részt vettem életem második versenyén, Budapesten a MOFÉM UNDERWORLD KUPÁN. Már nagyon vártam ezt a napot, mivel nem csak Magyarországon, hanem Európában is egy elég különleges verseny - és én szeretem az extra dolgokat! Hogy miért is különleges? Mert a verseny, részben - ahogy a neve "UNDERWORLD" is már elárulja - a föld alatt megy, pontosabban a Merkapt sportközpont alatt. Két kilométeres a kör, és ebből a Masters 2-es kategóriában 70 perc alatt annyit kell megtenni, amennyit csak bírsz.


Nem tudtam mi vár rám, csak beneveztem, mert úgy gondoltam, hogy ez az élmény nekem KELL! ... és jól tettem. Nagyon családias hangulatú verseny, szuper szervezés, és hogy ott volt a csapatsátrunk és a pesti csapattársak, egy külön bónusz volt! Itt akkor emelném is kalapom a pesti juniorok előtt, akik nagyon jól mennek. Respect srácok!Vissza a versenyhez...
Mivel márciusban még egy fél gondolatot sem pazaroltam arra, hogy én valaha versenyezni fogok, így nulla felkészüléssel léptem be a csapatba, továbbá három hete nyaralás és egy fránya sérülés miatt nem is ültem bringán, így nem volt egyszerű 70 percet "ami kifér a csövön" végig tekerni. Ezt észre is vettem, úgy 40 perc után. Körről körre mindig egy kicsit jobban "elfogytam". A kitűzött célomat ismét elértem - végig tekertem és nem lettem utolsó! Konkrétan 51 indulóból 38. befutó lettem, egy elég izmos mezőnyben.
Jövőre ide is visszatérek, és jobb leszek! Indián becs szó!
Köszönöm, hogy szakítottál pár percet az élménybeszámolómra!


Czifra Zoli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése