2018. július 5., csütörtök

Nutrixxion - Sport Energy

Júniustól új táplálék-kiegészítő partnere lett csapatunknak, a Nutrixxion! A Németországbeli, dortmundi székhelyű CCS Germany GmbH, és márkája az egyik legismertebb név az állóképességi sportolók körében.


Miért a Nutrixxion? Mert a cégnél a kiváló, megbízható minőségű alapanyagok, szakértelemmel párosulnak. Amikor a Nutrixxion új terméket fejleszt, folyamatosan szem előtt tartja, hogy a már meglévő termékeik megszokott minőségét nem veszélyezteti. Ez a kiindulási alap. Mint szinte mindenhol, itt is az alapanyagok gondos megválasztásával kezdődik a folyamat. A nyersanyagok alapos vizsgálaton mennek át, melyet egy biológus és élelmiszer-technikus csapat biztosít. Minőségbiztosítási szakembereik folyamatosan figyelemmel kísérik az összes NUTRIXXION termék fejlesztését. Gyártóüzemük tanúsított és rendszeres szabályozási felügyelet alatt áll. Egyik termékük sem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek tiltott anyagok, és a "WADA listáján" szerepelnek.A csapat

A csapatszellem kulcsfontosságú szerepet játszik a cég életében. Akár sportbéli- vagy munkahelyi, a csapatszellem döntő fontosságú a sikerhez. Mielőtt egy termékük forgalomba kerül, kutatóik nem csak elméletben vizsgálják, hanem a gyakorlatban is alapos teszt alá kerül, hivatásos sportolók és ismerőseik által élesben is kipróbálják őket. Ez a csapatmunka szintén fontos része az új termékek fejlesztésének. A cég rendszeresen szervez találkozókat, amelyre hivatásos sportolókat is meghívnak, mint például a MTB kerékpárost, Markus Schulte Lünzum-ot, hogy a termékfejlesztők az ő véleményüket is figyelembe tudják venni. Ez a tapasztalatcsere lehetővé teszi olyan termékek kifejlesztését, amelyek a profi sportolók igényeinek is megfelelnek, valamint aktív amatőr sportolókat is segítenek céljaik elérésében.


A jövő

Az alapanyagok minőségén kívül a modern termelési folyamat az alfája és omegája a magas minőségi színvonalnak. Termelési-fejlesztési központjaik Németországban és a szomszédos EU-országokban találhatók. Ezek biztosítják a korszerű gyártást, maximális higiéniai és munkahelyi biztonságot nyújtva munkatársaik számára is. 
A hivatásos sportolók, az amatőr sportolók, a kutatók és sportoló orvosok világszintű hálózata folyamatosan új igényeket támaszt. A Nutrixxion megpróbálja megragadni ezeket a tendenciákat, és beépíteni őket a termékfejlesztésbe, azzal a törekvéssel, hogy mindig a lehető legjobb terméket fejlesszék. Nem csak az új trendekre reagálnak, hanem formálni is szeretnék őket. Együtt veled és csapatukkal. Mindezt a természet és ember tekintetében.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése