2018. június 12., kedd

Mitterberg Race Maraton 2018

Június második hétvégéje igazán sűrűre sikerült csapatunknál. Három helyszín, két szakosztály, egy "tucat" versenyző. Stefanut-Győrfi Dani ezúttal Michelhausenbe látogatott, a Mitterberg Maratonra. 


Június 9-én részt vettem a Bécs melletti Mitterberg Race Maratonon. Két körös verseny volt, 32 kilométer és 650 szintkülönbség. 8:40-kor átvettem a nevezésem és a 22-es rajtszámot. A verseny előtti hangulat szuper volt. 9:50-kor a rajthoz álltunk, majd elindult a verseny. A viszonylag hosszabb táv és kevés szintkülönbség miatt gondoltam könnyebben veszem az akadályokat, de rögtön a 3. kilométernél jött egy keményebb emelkedő, ezt további négy követte.


A második körben tapasztalatlanságom miatt kifogytam a folyadékból (erre a 28 fok is rásegített) és nem volt frissítőállomás csak a célban, így kicsi visszavettem a tempóból. A pálya egyetlen hátránya az 50% aszfalt volt, de ezenkívül élvezhető versenyt raktak össze a szervezők. Végül 1:52:04 idővel értem célba. A rendezvény végén tombolasorsolás is volt, és nyertem egy láda zöldséget, amit a helyi termelők állítottak össze. Kiváló alapozás lesz a következő versenyre :-D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése