2018. május 31., csütörtök

Szilvásvárad Maraton - Beszámoló + eredménylista

A XVII. Specialized Szilvásvárad Maratont 2018. május 26.-án rendezték meg. Ismét több ezer résztvevő, négy különböző táv, majd egyszer csak leszakadt az ég. De a részletekről inkább olvassátok Landi Zoli beszámolóját...


Sziasztok! 
Egy kis szösszenet a Szilvásvárad maratonról. Vasárnap rendezték meg a négy fordulóból álló Top maraton mountain bike versenysorozat első állomását Szilvásváradon. A verseny reggel 10-kor startolt. Sajnos későn álltam be a rajthoz, ezért az utolsó harmadból indultam. Gondoltam sebaj, ha már így alakult, lesz időm előzgetni, hiszen 65 km és 1700 szint volt a közép távban. 


Napsütésben és 26 fokban rajtolt a mezőny, majd kb. egy óra múlva dörgés, villámlás közepette, szűnni nem akaró esőzés nehezítette a dolgunkat. Ha ez még nem lett volna elég, jócskán kaptunk még áldást jégeső formajaban. Ekkor már csak 9 fok volt. Nagyon fáztam! A verseny végére ismét kisütött a nap. 
Összességében jó verseny volt, leszámítva a nagyjából 1 órán át tartó embert és technikát próbára tévő időjárást. Végül is elégedett vagyok magammal, mert a korosztályomban a Master 2-ben a 82 célbaérkező közül 17. összetett 206-ból 37.lettem.


Az eredményeket itt találjátok:http://www.temposport.hu/download/2018_szilvasvarad_maraton.pdf

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése