2018. május 7., hétfő

A III. Balaton MTB Maratonon jártunk!

Csapatunk montisai május elsején, kedden Balatonfüredre látogattak, ahol a Balaton MTB Maratonon vettek részt. Több izgalmas dolog is történt velünk, de talán a legfontosabb, hogyan is látta csapatunk "első bálozója" Stefanut-Győrfi Dániel a versenyt.


Sziasztok!
Tegnap a balatonfüredi mtb maratonon töltöttük a munka ünnepét. Nekem személy szerint ez volt életem első versenye. Izgatottan készültem a versenyre, és bécsi lévén, elég korán, 4:30-kor keltem, hogy 8-ra Sopronban legyek. Onnan Andrással indultunk tovább. Az idő remek volt, napsütés és kb. 25 fok.

Parkolás után gyors mezátvétel, majd átöltözés, bemelegítés és beálltunk a rajthoz. Az 50 km-esek délben, én 12:15-kor indultam 25 km-es távon. Meglepően sokan voltunk, és már fél órával az indulás előtt ott tolongtunk a rajtnál. A rajt után rögtön emelkedőkkel kezdtünk, amivel rendesen megszenvedtem, útközben sokszor feladtam, de valami mégis továbbhajtott. 


A lejtőket iszonyatosan élveztem, mentem is, ahogy csak tudtam. Sajnos egyik sporttársam váratlan erős fékezése miatt sikerült is egy óriásit esnem 8 km-el a vége előtt, de nem igazán zökkentett ki, sőt a hirtelen idegesség még nagyobb lendületet adott. Végül 1:27:26-os idővel értem be, amivel elértem a kitűzött célom (1,5 óra alatt teljesíteni a távot), így tökéletesen elégedett voltam! Készen állok az újabb kihívásokra!!!

A teljes eredménylistát ITT találjátok...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése