2018. április 17., kedd

Superior Team Sopron az Írottkő Hillclimbon

Az április 15.-i hétvégén, montis szakosztályunkból hárman is ellátogattak az ausztriai Rattersdorfba. Hagyományosan innen startol a Az Írottkő Hillclimb, célja pedig az Írottkő kilátó. Krejter Bence, Landi Zoltán, Osztermann László derekasan helyt álltak a versenyen! Ha kiváncsi vagy Landi Zoli beszámolója következik...Sziasztok! 
Egy pár sor a mai Írottkő Hillclimb versenyről. A csapatból hárman indultunk a 12km-es távnak. Krejter Bence, Osztermann László és jómagam. A csekély táv ellenére közel 800m szintkülönbség volt. Már nagyon vártam ezt a versenyt, mert mindig ez a szezonnyitó megmérettetésem. Úgy érzem a téli felkészülésem jól sikerült, a 3-4 órás szabadgörgőzések kicsit unalmasak voltak, de meghozták a várt eredményt. Az alap állóképességem megfelelő, amit az Ensport teljesitmeny-diagnosztikán be is mértek. 


A rajt előtti percekben szokás szerint már nagyon izgultam, de Bence oldotta a feszültségemet. Ez jó volt! A rajt után nemsokkal sajnos Laciba belerongyoltak hátulról, ezért az ő versenyének lőttek, (de azért feltekert, csak nagyon nagy késéssel).
Eddigi legjobb eredményemmel zártam a versenyt, ami 54 perc lett, és elvileg a 4. lettem Master 1 kategóriában. (még nincs hivatalos eredmény).
A pálya izmos volt, nagyon kevés pihenővel, de a High5 szénhidrátos italpor és a Zero pezsgőtabletta tartották bennem az "erőt ". A következő verseny május elseje, Balaton Maraton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése