2018. április 22., vasárnap

15. Mészkőember Hegyi Időfutam (Légrádi Béla Emlékverseny).


Április 15.-én, vasárnap, Vácon rendezték meg a Légrádi Béla Emlékversenyt, vagy más néven a 15. Mészkőember Hegyi Időfutam Versenyt. Csapatunk remekül szerepelt, hiszen itt szereztük meg első győzelmünket! Simon Csanád beszámolója.


Sziasztok!
Néhány szó a múltkori Légrádi Béla emlékversenyről. A versenyen hárman indultunk a csapatból, a körülbelül hat kilométeres hegyi időfutamon: Hódi Gábor, Moran-Villota Tibor és én. Elsőnek Tibi indult, majd Gábor és végül én zártam a sort...

Már a verseny elején éreztem, hogy jó erőben vagyok, bár az első váltó próbált keresztbe tenni, így csak nagytányéron tudtam felfelé menni, de ez sem akadályozott meg, hogy a dobogó tetejére álljak így kategóriámban 1.,míg összetettben 13.helyen végeztem! 


Nagyon hasznosak voltak a csapattársak tanácsai, hiszen én még zöldfülűnek számítok hozzájuk képest. Tibinek sajnos közel a befutó előtt egy kilométerrel eltörött egy küllője és meg kellett javítania a kerékpárt, de ezektől eltekintve szépen küzdöttünk az óra ellen. Azt hiszem a téli felkészülésből kihoztam a maximumot, és remélem, hogy a további versenyek is legalább ilyen sikeresek lesznek. Nincs megállás! Következő verseny: április vége Fertő maraton.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése